Saturday, 31 August 2013

A Farewell dinner.

A special farewell dinner was held the day before my departure at Spring Garden Restaurant, Tropicana Golf Club & Resort after a bowling session with the family. Ada bowling session tu sebab Alif la dari hari buka puasa kat Tropicana hari tu lagi duduk plead semua orang ajak main bowling.

He was so excited sampai terbaring-baring, sampai giliran orang lain pun dia nak main, orang baling bola, dia pun baling jugak, last-last sangkut berkali-kali tskk.

Lepas puas main, dinner chinese cuisines upon my request hehee. Ye la, mula-mula cadangnya Italian, tapi taknak lah.. Kat sana nanti puas makan pasta. So, I chose chinese cuisines.

Serious sedapppp!

Thank you for the foods and the celebration. Terharu yikes! Yang bestnya, esoknya pagi-pagi, mak (ke adik?) masak nasi lemak mak yang lazat tu, terus boleh check list makan. Yang lain; pancake dekat Mid Valley, check. Soya shaved ice Snowflake, check. Pulut durian mak, check. Laksa, check. Banyak lagi lahh! Tapi ada dua benda tak sempat, nak makan nan cheese mamak dengan durian puff SS15! Eeee nakkkkk


P.s. Pendek kata duk sibuk nak makan tu makan ni, puasa 6 pun tak sempat buat. kbai.
P.s.p.s Special thanks to Filla and Petot for celebrating me on the same day. Ihikks. Boi jugak, and husband Filla jugak. Thanks belanje! ;)


With love,

No comments: